Skip to main content
10 jaar Perfecto Elektro

10 jaar vakmanschap
in elektriciteitswerken & slimme woningen

Perfectie en
de beste kwaliteit
voor uw comfort

Dankzij onze ervaring kunnen we bij Perfecto Elektro u een correct advies geven om u zo de beste oplossingen voor te stellen.

Ieder project is uniek. Wij maken er een punt van om naar u te luisteren en met u mee te denken. We onderzoeken hoe domotica het best kan toegepast worden op uw manier van leven.

In lijn met uw architectuur en interieur

We stellen kwaliteit en design op de eerste plaats. Alleen zo kunnen we voor u prachtig geïntegreerde oplossingen aanbieden die duurzaam zijn en naadloos aansluiten bij de stijl van uw woning.

Top service, hoge kwaliteit en competitieve prijzen

Perfecto Elektro is uw all-in-one partner voor slimme woningen en algemene elektriciteitswerken. Verwacht bij ons top service. We werken bovendien met producten van hoge kwaliteit en design! Door onze structuur kunnen we werken aan heel competitieve prijzen. En wees gerust, ook op onze service na de oplevering kan je rekenen.

Een team van zorgzame professionals

Als specialist voor de realisatie van slimme woningen en algemene elektriciteits­werken zetten Dries en zijn gepassioneerde medewerkers zich dagelijks met hart en ziel én vooral veel kennis van zaken in om elk project tot in de perfectie te realiseren.

Het Perfecto Elektro team staat voor orde, structuur en een perfecte afwerking.  We leveren enkel kwalitatieve en duurzame installaties.

Depannagedienst voor iedereen

Klanten en ook niet-klanten kunnen bij ons altijd terecht voor het oplossen van elektrische storingen.

Krijgt je een schok als je de wasmachine uitzet, flikkeren de lampen of ruik je een lucht die lijkt op verbrand plastic? Dan is het hoogtijd om een van onze specialisten in te schakelen om erger te voorkomen.

Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Samen zorgen wij voor jouw elektriciteit!

ordentelijke schakelkast van een slimme woning met Teletask

Hoe gaan we te werk?

We luisteren

We nemen de tijd om te doorgronden wat u belangrijk vindt en wat de routines zijn. Wat zijn uw behoeftes, uw interesses en uw dagelijkse manier van leven?

We geven advies

Eerst schetsen we de mogelijkheden: (design)verlichting, beveiliging, klimaatregeling, datanetwerken, audio- en video-oplossingen, automatisatie, sensoren, … Vervolgens adviseren we wat voor u de geschikte oplossingen kunnen zijn.

Een duidelijk plan

Op basis van ons gesprek wordt de analyse gestart en vloeit daaruit een duidelijk plan. Dat bekijken we samen in detail.

Een heldere offerte

Bij het plan hoort een overzichtelijke offerte. Geen verrassingen bij ons. Ook geen compromissen qua kwaliteit. Samen wordt een realistische planning besproken. We houden van duurzame relaties. Daar  zorgen duidelijke afspraken voor.

Een perfecte uitvoering

Het Perfecto Elektro team staat voor orde, structuur en een perfecte afwerking.  We leveren enkel kwalitatieve en duurzame installaties af en werken met kwaliteitsproducten en designmerken.

Top service na oplevering

Bij Perfecto Elektro kennen we de afgewerkte installaties praktisch van buiten. U kan altijd rekenen op onze service na oplevering.

Algemene elektriciteitswerken in moderne villa in Aalst

Onze merken. Kwaliteit gegarandeerd.

Perfecto Elektro werkt alleen met kwalitatieve merken