Skip to main content

Uw all-in-one partner
voor slimme woningen
& algemene elektriciteitswerken

Perfecto Elektro is uw partner voor de intelligente automatisering van alle technieken voor uw woning, winkel, praktijk of bedrijf. Vanaf het ontwerp tot de perfecte realisatie van led verlichting en klimaatregeling, over parlo- en videofonie, toegangscontrole, camerabewaking en alarmcentrales tot laadpalen en hernieuwbare energie.

10 jaar Perfecto Elektro

10 jaar
vakmanschap
met een hart

Dit jaar viert Perfecto Elektro 10 jaar vakmanschap met een hart! Als specialist voor de realisatie van slimme woningen en algemene elektriciteits­werken zetten Dries en zijn gepassioneerde medewerkers zich dagelijks met hart en ziel én vooral veel kennis van zaken in om elk project tot in de perfectie te realiseren.

Slimme buitenverlichting
Algemene elektriciteitswerken in moderne villa in Aalst
Teletask schakelbord van installatie slimme woning
pictogram slimme woningen

Slimme woningen

Slimme woningen zijn onze passie. We durven ons trots specialisten ter zake noemen. Niet alleen zorgt een slim huis voor meer comfort en controle, het bespaart u ook nog eens veel geld. Perfecto Elektro heeft ervaring met de installatie van slimme verlichting, slimme klimaatregeling, slimme toegang, slimme camera- en bewakingssystemen, slimme gordijnen en zonwering, slimme apparaten, slimme deurbel, enz. De mogelijkheden zijn legio. 

Hebt u interesse en wenst u meer informatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken

Onder algemene elektriciteitswerken begrijpen we het plaatsen van een nieuwe elektrische installatie, het vernieuwen of uitbreiden van een elektriciteitsinstallatie in een bestaande woning of ook het plaatsen van verlichting, stopcontacten, enz. 

Of het nu gaat over een grote verbouwing, een nieuwbouwproject, een heel kleine aanpassing, of een uitbreiding op een bestaande installatie, wij staan steeds paraat om jou hier met de onze uitgebreide vakkennis bij te staan! Door onze jarenlange expertise biedt Perfecto Elektro topkwaliteit en een perfecte afwerking voor algemene elektriciteitswerken vanaf het plan t.e.m. de professionele installatie en de keuring.

Led verlichting
pictogram led verlichting

LED verlichting

Wil je op energie besparen en een sfeervolle leefomgeving creëren? Ben je op zoek naar een installateur voor LED verlichting? Dan ben je bij Perfecto Elektro aan het juiste adres. 

Eerst wordt er samen gekeken naar jouw wensen. Zo ver als je het wil, gaat Perfecto Elektro helemaal met je mee. Startend van het lichtadvies tot het lichtontwerp. En vervolgens van de levering van LED lichtarmaturen met besturingssysteem t.e.m. de uitvoering van de volledige installatie en de configuratie van de vooraf bepaalde sferen. Het Perfecto Elektro team verzorgt jouw LED verlichting op een heel professionele manier.

klimaatregeling
pictogram klimaatregeling

Klimaatregeling

Van intelligente besturingssystemen voor centrale verwarming en airconditioning tot zonne-oplossingen, Perfecto Elektro beschikt over oplossingen voor het slim verwarmen en koelen van elke ruimte in uw woning.

Met de hoge energieprijzen is het niet aangeraden dat de verwarming of de airco onnodig draait als er niemand aanwezig is.

Anderzijds is het altijd aangenaam om thuis te komen in perfect geklimatiseerde woning. Ook hier kunnen wij een oplossing op maat aanbieden. Dit voor zowel voor nieuwe als voor bestaande installaties.

Op zoek naar info over oplossingen voor klimaatregeling voor je woning, praktijk, winkel of bedrijf?

automatisatie poort
pictogram automatisatie

Automatisatie

Heb je plannen om een automatische poort te plaatsen. Wil je een bestaand hekken automatisch laten openen en sluiten of gaat jouw huidige poort niet meer open zoals het moet? De automatisatie van deze toegangswegen kan vlekkeloos door Perfecto Elektro gerealiseerd worden.

Aarzel niet om ons te contacteren. Samen zorgen wij voor de ideale oplossing voor jouw probleem. Ook herstellingen op bestaande poorten lossen we met veel plezier voor jou op.

installateur van design parlo- en videofonie oplossingen
pictogram klimaatregeling

Parlo- en videofonie

Zowel bij woningen, appartementen en kantoren, is een parlofoon of videofoon superhandig. U hoort of ziet wie er aan de deur staat. Indien gewenst, kan de videofoon doorschakelen naar uw smartphone. De oproep komt op uw smartphone en u beschikt over mogelijkheden om bijv. de deur of poort te openen. De parlo- en videofoons kunnen ook worden uitgerust met een codeklavier, badgelezer, vingerscanner,…

Installatie van toegangscontrole in slimme woning
toegangscontrole

Toegangscontrole

Perfecto Elektro biedt complete oplossingen voor toegangscontrole systemen. Met toegangscontrole krijgt u extra controle en veiligheid doordat er op een flexibele manier kan ingesteld worden wie op een bepaald moment toegang krijgt tot een gebouw of een ruimte. Met de smartphone zijn er uitgebreide beheersmogelijkheden en is het bijv. eenvoudig op afstand een deur te openen.

camerabewaking

Beveiliging

Perfecto Elektro is installateur van IP-camera’s voor jouw woning, domein of bedrijf. De hoge definitie IP-bewakingscamera’s zijn verbonden met het internet. Zo kan je altijd en overal de beelden via uw smartphone, tablet of laptop in real-time bekijken. Of wil je een alarmmelding krijgen als er iemand over een vooraf bepaalde lijn gaat? Of als er brand uitbreekt?

Rookmelders op batterijen of op een brandcentrale aangesloten die met elkaar kunnen communiceren en die bovendien meldingen aan jouw slimme woning kunnen doorgeven… kortom, de opties zijn ook hier eindeloos.

Wenst u advies over onze totaaloplossingen voor de beveiliging van uw privébezit?

Installatie van datanetwerken en wifi netwerken
datanetwerken

Datanetwerken & Wifi

Perfecto Elektro geeft altijd, na een grondige analyse, advies omtrent wat de datanetwerk- en wifi mogelijkheden zijn voor een stabiel netwerk. Zo kan je kiezen wat de beste oplossing is voor jouw  budget.

Een wifi- en datanetwerk bestaat naast het leggen van de bekabeling en plaatsen van routers, ook uit het plaatsen van kabelgoten en patch- en serverkasten. Ons top team gebruikt enkel kwaliteitsmaterialen. U kan rekenen op onze perfecte afwerking om zo tot een optimaal eindresultaat te komen. En als er toch een probleem zou zijn, kunnen we dit bij vanop afstand monitoren en bijsturen.

installatie van hernieuwbare energiesystemen zoals zonnepanelen
hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

Perfecto Elektro is een gecertificeerde installateur van hernieuwbare energie zoals fotovoltaïsche en thermische zonne-energiesystemen en thuisbatterijen.

Het doel is naast het belangrijk ecologisch aspect om de energiefactuur drastisch te doen dalen. Bij grote productie slaan we de stroom optimaal op in batterijen. In de piekmomenten gaan we zo weinig mogelijk stroom van het net gebruiken.

In combinatie met een slimme woning en slimme toestellen kunnen we naar een optimaal energie verbruik gaan van jouw woning!

Ben je ook benieuwd hoe je jouw steentje kan bijdragen voor een duurzame planeet en tegelijk veel geld kan besparen?

laadpalen
laadpalen

Laadpalen

Met een elektrische wagen kiest u voor duurzaamheid. Deze stap houdt meteen ook enkele aanpassingen aan uw woning of bedrijf in. U kan bij Perfecto Elektro terecht voor de volledige installatie van laadpalen waarbij u in real-time alle data qua verbruik kan raadplegen.

In het geheel van een slimme woning kunnen we u voorzien van fotovoltaïsche zonnepanelen, zodat u op de meest duurzame manier uw laadpalen van energie voorziet.

Wij plaatsen enkel laadpalen van de beste merken. De plaatsing gebeurt door ons team altijd op een kwalitatieve en duurzame manier. 

herkeuring van elektrische installaties
herkeuringen

Herkeuringen

Heb je een nieuwe woning gekocht en is deze niet conform de huidige wetgeving? Of is de bestaande installatie niet veilig? Wist je dat elke elektrische installatie om de 25 jaar gekeurd moet worden?

We stellen schema’s op van jouw woning en zorgen voor de nodige keuringen. Als er tijdens de controle gevaarlijke situaties worden ontdekt, dan zal dit terug helemaal op orde worden gesteld.

Na afloop van de keuring krijg je een volledig technisch dossier. Zo kan je de komende 25 jaar weer zorgeloos gebruik maken van jouw elektrische installatie.

Wil je ook zeker zijn van een veilige elektrische situatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ventilatie
Ventilatie

Ventilatie

Ventileren op continue basis is een must wanneer je de leefkwaliteit binnenshuis wil optimaliseren en zo een gezond leefklimaat realiseren.

Een goed ventilatiesysteem zorgt voor een goede luchtkwaliteit in de woning. In combinatie met slimme woning technilogie kunnen wij de luchtkwaliteit van jouw woning optimaal garanderen!

Wenst u jouw bestaande woning van een ventilatie te voorzien, of gaat u (ver)bouwen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en samen zorgen wij voor gezonde lucht in jouw huis!