Uw all-in-one partner
voor slimme woningen
& algemene elektriciteitswerken

Perfecto Elektro is uw partner voor de intelligente automatisering van alle technieken voor uw woning, winkel, praktijk of bedrijf. Vanaf het ontwerp tot de perfecte realisatie van led verlichting en klimaatregeling, over parlo- en videofonie, toegangscontrole, camerabewaking en alarmcentrales tot laadpalen en hernieuwbare energie.

10 jaar Perfecto Elektro

10 jaar
vakmanschap
met een hart

Dit jaar viert Perfecto Elektro 10 jaar vakmanschap met een hart! Als specialist voor de realisatie van slimme woningen en algemene elektriciteits­werken zetten Dries en zijn gepassioneerde medewerkers zich dagelijks met hart en ziel én vooral veel kennis van zaken in om elk project tot in de perfectie te realiseren.

Slimme buitenverlichting
Algemene elektriciteitswerken in moderne villa in Aalst
Slimme woningen
pictogram slimme woningen

Slimme woningen

Slimme woningen zijn onze passie. We durven ons trots specialisten ter zake noemen. Niet alleen zorgt een slim huis voor meer comfort en controle, het bespaart u ook nog eens veel geld. Perfecto Elektro heeft ervaring met de installatie van slimme verlichting, slimme klimaatregeling, slimme toegang, slimme camera- en bewakingssystemen, slimme gordijnen en zonwering, slimme apparaten, slimme deurbel, enz. De mogelijkheden zijn legio. 

Hebt u interesse en wenst u meer informatie? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Algemene elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken

Onder algemene elektriciteitswerken begrijpen we bijv. het plaatsen van een nieuwe elektrische installatie, het vernieuwen of uitbreiden van een elektriciteitsinstallatie in een bestaande woning of andere werken zoals het plaatsen van verlichting, stopcontacten, enz. 

Door onze jarenlange expertise biedt Perfecto Elektro topkwaliteit en een perfecte afwerking voor algemene elektriciteitswerken vanaf het plan t.e.m. de professionele installatie en de keuring.

Contacteer ons vrijblijvend voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Led verlichting
pictogram led verlichting

LED verlichting

Bent u op zoek naar een installateur voor uw LED verlichting? Dan bent u bij Perfecto Elektro aan het juiste adres. Het Perfecto Elektro team verzorgt uw LED verlichting op een heel professionele manier.  Eerst wordt er samen gekeken naar uw wensen.

Zo ver als u het wenst, gaat Perfecto Elektro helemaal met u mee. Startend van het lichtadvies tot het lichtontwerp. En vervolgens van de levering van LED lichtarmaturen met besturingssysteem t.e.m. de uitvoering van de volledige installatie en de configuratie van de vooraf bepaalde sferen.

Zo komen we tot een mooi en perfect eindresultaat!

Klimaatregeling
pictogram klimaatregeling

Klimaatregeling

Van intelligente besturingssystemen voor centrale verwarming en airconditioning tot zonne-oplossingen, Perfecto Elektro beschikt over oplossingen voor het slim verwarmen en koelen van elke ruimte in uw woning.  We werken uitsluitend met hoog kwalitatieve systemen van betrouwbare fabrikanten.

Op zoek naar info over de beschikbare oplossingen voor klimaatregeling voor uw woning, praktijk, winkel of bedrijf?

Automatisatie
pictogram automatisatie

Automatisatie

Automatisch openen van toegangs- en garagepoorten …

Parlo- en videofonie
pictogram klimaatregeling

Parlo- en videofonie

Zowel bij woningen, appartementen en kantoren, is een parlofoon of videofoon superhandig. U hoort of ziet wie er aan de deur staat. Indien gewenst, kan de videofoon doorschakelen naar uw smartphone. De oproep komt op uw smartphone en u beschikt over mogelijkheden om bijv. de deur of poort te openen. De parlo- en videofoons kunnen ook worden uitgerust met een codeklavier, badgelezer, vingerscanner,…

toegangscontrole
toegangscontrole

Toegangscontrole

Perfecto Elektro biedt complete oplossingen voor toegangscontrole systemen. Met toegangscontrole krijgt u extra controle en veiligheid doordat er op een flexibele manier kan ingesteld worden wie op een bepaald moment toegang krijgt tot een gebouw of een ruimte. Met de smartphone zijn er uitgebreide beheersmogelijkheden en is het bijv. eenvoudig op afstand een deur te openen.

Parlo- en videofonie
camerabewaking

Camerabewaking

Perfecto Elektro is uw installateur van IP-camera’s. Dat zijn bewakingscamera’s die verbonden zijn met het internet. Zo kan u de beelden altijd via uw smartphone, tablet of laptop in real-time bekijken. Of later opnieuw bekijken. We installeren enkel camera’s met hoge beeldkwaliteit. En we zorgen ervoor dat u voldoet aan de privacy wetgeving.

Wenst u advies over de verschillende soorten bewakingscamera’s of over onze totaaloplossingen voor de beveiliging van uw privébezit?

toegangscontrole
hernieuwbare energie

Hernieuwbare energie

Perfecto Elektro is een gecertificeerde installateur van hernieuwbare energie zoals fotovoltaïsche en thermische zonne-energiesystemen, thuisbatterijen en laadpalen.

Bent u ook benieuwd hoe u uw steentje kan bijdragen voor een duurzame planeet en tegelijk veel geld kan besparen?

laadpalen
laadpalen

Laadpalen

Met een elektrische wagen kiest u voor duurzaamheid. Deze stap houdt meteen ook enkele aanpassingen aan uw woning of bedrijf in. U kan bij Perfecto Elektro terecht voor de volledige installatie van laadpalen waarbij u in real-time alle data qua verbruik kan raadplegen.

In het geheel van een slimme woning kunnen we u voorzien van fotovoltaïsche zonnepanelen, zodat u op de meest duurzame manier uw laadpalen van energie voorziet.

Wij plaatsen enkel laadpalen van de beste merken. De plaatsing gebeurt door ons team altijd op een kwalitatieve en duurzame manier. 

toegangscontrole
datanetwerken

Datanetwerken

Perfecto Elektro start altijd met een grondige analyse van uw situatie en wensen. Van daaruit geven we advies wat de mogelijkheden zijn. Zo kan u kiezen wat de beste oplossing is binnen uw budget. Ons top team gebruikt enkel kwaliteitsmaterialen.

Een datanetwerk bestaat niet enkel uit het aanleggen van de bekabeling. We voorzien we ook alle toebehoren zoals kabelgoten en patch- en serverkasten. U kan rekenen op onze perfecte afwerking om zo tot een optimaal eindresultaat te komen.

Maak een afspraak.

We delen graag onze kennis en ervaring in slimme woningen en algemene elektriciteitswerken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak. We zijn benieuwd naar uw project en wat we voor u kunnen betekenen!

Perfecto Elektro bv

Kallemoeie 3
B-9810 Nazareth
BTW BE0705.926.012

Volg ons


disclaimer      privacy      cookiebeleid

Een creatie van eXponent